23 Şubat 2011 Çarşamba

Minik fiyonk detaylı Palto


Ohh nihayet palto bitti. Aslında çabuk bitecek bir çalışma olmasına rağmen ,hastalıklar yüzünden dikilmesi uzadı.Ama olsun herşeye rağmen yine de başardım.


Model 2010 /02 pratik Burda'dan.Geniş devrik yaka,roba ve patında şeritler,kol plisinin üstünde de minik bir fiyonk var.


Ve sonuç ,bu arada etiketimi de kullandım. Paltonun artan kumaşı da şu an değerlendiriliyor.En kısa zaman da sizinle paylaşacağım.


15 Şubat 2011 Salı

Cizgili-Cepli Amerikan Servis

Bu aralar soğuk algınlığı ve migren yüzünden bayağı kötüyüm.Arkadaşlar dikiş dikemiyorum,elim kolum kalkmıyor.İnşallah bir an evvel iyileşip ,dikişlerime dönerim.Bu arada elimdeki son Amerikan servisi de yayınlayayım.


Çizgili ve düz renk kumaşla yaptığım cepli servisi,Duck kumaşından yaptım.Arka kısmı ve cebin yüzü düz renkten yaptım.Kenarları ise biye ile çevrildi.Umarım bu çalışmamı da beğenirsiniz?

5 Şubat 2011 Cumartesi

Altın Simli Amerikan Servis


Dilşat'ımın çeyizindeki Amerikan servislerini sizlerle paylaşmaya devam.Bu seferki servis simli kumaş ve kendinden desenli iki kumaşın birleşiminden meydana geldi. Desenli kumaş diğer kumaşın içine oturtuldu ve dikiş üzerine simli kordon dikerek model tamamlandı.Bir de köşelere kordon fiyonk yaptım.  Kalan simli kumaştan da sadece kenarlarını biye ile temizleyerek düz masa örtüsü diktim.

Ben hala mantoyla boğuşuyorum.Bari Blog boş kalmasın değil mi?


3 Şubat 2011 Perşembe

Laleli Amerikan Servis-Runner


Ben harıl harıl dikiş dikmeye çalışıyorum.Şu an bir mantoyla boğuşuyorum.Bu arada kızıma yaptığım çeyizlerden bazı parçaları ara sıra yayınlamaya çalışıyorum.Makıne nakışında yaptığım lale aplike desenli runnerli amerikan servisleri sizlerle paylaşmak istedim.
Beyaz zemin üzerine yaptığım aplikeleri,kırmızı renkli kumaşla oymalı çerçeve yaparak çalışmayı bitirdim.Umarım benim hoşuma giden amerikan servisleri sizlerde  beğenmişsinizdir?