29 Mart 2011 Salı

Chanel Takım

Çok şükür blog açık ve ben canım kızımın üstündeki takımı sizlerle paylaşabileceğim. Bu takımı uzun zaman önce dikmiştim.  Modelin her bir bölümü değişik Burda kalıplarından alındığı için ben de hatırlamıyorum.Muzur kızım ,sözüm ona kendi yüzünü kapattı. :)



Ben diktiğim bu chanel takımı mı çok beğeniyorum.Sizlere etek modelinin  70'lerin modeli olduğunu söyleyebilirim.Gömleği de merak ederseniz eğer , KOTON mağazasından alınmıştır.

15 Mart 2011 Salı

Hırka


Çok şükür kumanda panelini açabildim.Arkadaşların bloglarından uzak kalmak, maillere cevap verememek ne kadar zormuş. Oh be en sonunda...


Bu arada kızımın eski bir tişörtü vardı.Kollarındakı kadın ve erkek figürlerini atmaya kıyamadığımızdan ben de düz renk hırkasının ön kısımlarına aplike yaptım.


Hem figürleri kurtardım ,hem de yeni bir hırka sahibi oldu ,benim canım kızım.Umarım sizlerde beğenirsiniz?

10 Mart 2011 Perşembe

Browni'den hediye var


Browni'den super hediyeler var. Kazanmak icin bir tık yeter.

Starbucks 40. Yılını Kutluyor!

Herkese Merhaba;

Ne demisler bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı varmıs. Starbucks bugun 40. yılını bizlerle yani herkesle hepbirlikte kutluyor.

Buraya tıklarsanız starbucks'ın facebook sayfası acılacak oradan begen'i tıklayıp etkinlikler bolumunden ucretsiz kahvenizi almanızı saglayacak kupona ulasabilirsiniz.Kuponun cıktısını alıp herhangi bir starbucks'a gitmeniz yeterli.

Hepinize simdiden afiyet olsun :)

Eger kupona ulasamayan olursa yorumlarda mailini yazabilir, ben size mail ile gonderebilirim.

4 Mart 2011 Cuma

Gri Etek


Daha önce bahsettiğim mantonun artan kumaşından yaptığım eteği 2010/12 ayı Burda'sından diktim.
Kolay bir model ,Ön pensleri  normal pens gibi değil,yanda kullanılmış.


Umarım bu çalışmamı da beğenirsiniz?

1 Mart 2011 Salı

Bloguma Dokunma - Alternatif Adres


Haksız bir sekilde blogların kapatılmasını siddetle kınıyorum. Diger arkadasların bloglarında yazdıgı sekilde bende yazılarımı wordpress'e tasıdım. Kaybolmasından cok korkuyordum. Yazıları kurtardım ama diger siteyi kullanması biraz zor. Becerebilecek miyim bilmiyorum ? Umarım en kısa surede blogspot acılır ve buradan paylasımlarıma devam edebilirim.

Eger bu kapatma uzun surer ise diye gecici adresim:


Simdilik yeni adreste gorusmek uzere...