6 Eylül 2010 Pazartesi

Mor Elbise



 Bu mor elbiseyi  Burda Dergisi 2009/ 05 sayısındaki 121 no'lu modelden yaptım. Modelin jarse kumaştan yapılması öneriliyordu. Ben evde bulunan krep kumaştan yaptım. Fena olmadığını düşünüyorum. Keşke biraz daha kalıbı geniş tutsaydım. Kumaş jarse olmadığından bedeni fazla sardı.Bu da bana ders oldu. Bir daha böyle bir çalışma yaparken daha dikkat etmem gerekiyor muş.....

Yine de fena durmuyor sanki..)

7 yorum:

iki dirhem bi çekirdek dedi ki...

gerçekten tıpkı dergideki gibi olmuş. rengii falan. bende acı tecrübelerim sonucunda öğrendim. kumaşı jarse öneriyorsa kalıp dar demektir.

ANTİGONE dedi ki...

harika olmuş bence, ellerine sağlık ;D

serpil dedi ki...

Aaa aşkolsun ne demek fena durmuyor, bedeni biraz fazla sarmasını kusur mu kabul edeceğiz yani,harika olmuş bence. Hatta bende o burda varsa kış için uzun kollusundan düşündüm kendime:) Mor zaten en sevdiğimdir, güle güle giysin güzel kızınız :)

Adsız dedi ki...

ablacım bencede süper olmuş aynı elbisenin siyahı için zayıflamaya hazırım.Sana birde önerim var yaptığın çalışmalarda dikiş kalitesi ve emeğini gösteren asıl ince detay resimleri koysan iyi olur diye düşünüyorum sen nerdsin .öpüyorum seni çooooooooookkkk...

Hatice Sahin dedi ki...

iki dirhem bi çekirdek; Çok teşekkürler gerçekten becerdim dimi?Bu bana da ders oldu,jarse kumaşla çalışırken dikkat edeceğim.

Antigone; çook sağolun,beğenileriniz beni mutlu ediyor.

Serpil;Değil mi ya , herşeyi kusur saymayalım.Burda dergisin de uzun kollusu var hatırladığım kadarıyla.Kızım adına da teşekkürler.

Beyza Bilge; Sen zayıfla hemen sana dikecegim.Söz.Detay konusunda haklısın.Yapılabilir.
Malatya'dayım. Ben de sizleri çok öptüm canlarım.

Adsız dedi ki...

harika olmus .bende isterim.mücevher.

Hatice Sahin dedi ki...

Mücevher; sen yeter ki iste.Sağol.