16 Eylül 2010 Perşembe

Siyah Puanlı Elbise

Bu güzel  kumaşı Kadıköy Cuma pazarından almıştım. Uzun zamandır dikilmeyi bekliyordu. Daha önce diktiğim yelekli elbise kalıbından yararlandım.


Kumaşta puanlar iki kenarda idi. Elbisenin eteğin de iki kat olarak kullandım.Üst bedeni de kumaşın düz kısmından yaptım.Yakayı,arka kol oyuğunu daha yuvarlak yaptım. Üst beden epey değişti.
Puanların etrafındaki çizgilerden esinlenerek ,yaka ve kol kenarına beyaz kot ipiyle geniş aralıklı spor dikiş çekerek kıyafeti tamamladım.


15 yorum:

Unknown dedi ki...

bu ne bu nispet yapar gibi :)hatice hanım anladım kumaşlarınızı çok güzel seçiyor ve diktiklerinize yakıştırıyorsunuz ,gözüme soka soka bu kadar gösterişli ve kumaşla model birbirine uyan bir şeyi dikip gözüme sokmanızın anlamı ne:)hatice hanım mükemmel uyum 10 üzerinden 10 güle güle giysin kızınız ellerinize gözlerinize saglık saygılar efenim

ANTİGONE dedi ki...

harika olmuş, özellikle spor dikiş fikrine bayıldım. ayrı bir hava vermiş ;)

Hatice Sahin dedi ki...

Dikiş dersi; Çok teşekkür ediyorum.Sizin gibi dikişin uzmanı birinden böyle sözler duymak çok onur verici. Biraz da resim öğretmeni olmanın avantajını kullanıyorum galiba.Sevgiler arkadaşım.

Hatice Sahin dedi ki...

Antigone;Sağol arkadaşım,beğenmenize çok sevindim.

Nedret dedi ki...

Bu ne yetenektir? Bu ne güzelliktir?
Tebrik ederim. Çok güzel ve çok yakışmış. Sevgiler.

Hatice Sahin dedi ki...

Neduk; Ne güzel anlattınız,çok teşekkürler:))) Sevgiler.

Dilsat dedi ki...

Annem, kocaman bir MASALLAH sana...
Seni cok seviyorum...

Hatice Sahin dedi ki...

Dilsat; Canım kızım ben de seni çok seviyorum.

serpil dedi ki...

Ben hep diyorum bu Dilşat kız çok şanslı diye ;) Elinize sağlık yine çok güzel birşey koymuşsunuz ortaya..Spor dikiş çok iyi olmuş, model de harika, uğraşmışsınız ama değmiş doğrusu..

Hatice Sahin dedi ki...

serpil; Teşekkürler, Ben de böyle bir kızım olduğu için şanslıyım. Spor dikişi bende sevdim.Gerçekten ortaya güzel bir iş çıktı.Mutluyum.

Unknown dedi ki...

anlaşıldı hocam ...bı derenin suyu nereden geldigi belli oldu ,bende hiç olmayan bir yetenek :(resim yapmayı çok isterdim renk seçimlerim bile kötüdür :(

Adsız dedi ki...

gene döktürmüşsün . yeğenimede her şey çok güzel yakışıyor.eline sağlik.

vintageduygular dedi ki...

cok güzel olmus cok da yakismis ;)

Hatice Sahin dedi ki...

dikiş dersi;Çok sagol arkadaşım,gecikmeli cevaplıyorum. Çünkü Karadenizdeyim.Kusura bakma.Eminim renk seçimlerinizin güzel olduğuna.Çok uzun zamandır izlediğim blogun bunun ispatıdır.Güzel sözlere tekrar teşekkürler.

Adsız; Çok Teşekkürler ,

Vintage Duygular;Çok teşekkürler.

sedaSRC(biçerdiker) dedi ki...

çok tatlı olmuş bu çok güzeeel