4 Kasım 2010 Perşembe

Kareli-Pileli Etek


Kareli kumaştan kalıpsız yapılmış pileli etekle karşınızdayım.


Yanlara açılan pilelerle yapılmış ,başka hiçbir özelliği olmayan çok şık bir etek. Kumaş güzel olunca verilen emekte kendini gösteriyor. Yanılmıyorum değil mi arkadaşlar?

4 yorum:

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

Selamlar! Bloğunuzu yenilerde keşfettim. Tüm diktiklerinizi sonuna kadar gördüm. Çok takdir ettim. Ben dikiş dikmeyi kendi kendime, burda dergilerinden öğrendim. Hiç mütevazi olamayacağım, "ben terziyim" diyen pek çok terziden daha iyi diktiğime inanıyorum:) Ama epeydir birşey dikmiyordum. Sizin blog bana yeniden ilham verdi. "Dikmeliyim, dikmeliyim" diye dolaştım, birkaç gün:) Diktim de. Mürdüm-mor arası bir renk, orta uzunlukta (kumaşın çıktığı kadar artık) bir mantom var, sayenizde. Teşekkür ediyorum:) Yakında kendi bloğumda göstereceğim. Sürekli dikiş dikmediğimden, teknik eksikliklerim var. Daha profösyonel görünmesi için, ilikevlerini terziye açtıracağım. Bu yüzden bekliyor.Sizi de benim bloğa bekliyorum. Çayımız, kahvemiz çıkar:) Afyon'dan sevgiler, selamlar gönderiyorum.

www.nurtenbegendi.blogspot.com
www.nurtenbegendi.blogcu.com

zeynep dedi ki...

Tek kelimeyle MÜ-KEM-MEL...... SEVGİLER..

Hatice Sahin dedi ki...

Nurtenbegendi: Size ilham kaynagı olabildiysem ne mutlu bana. Eminim sizin mantonuzda cok guzel olmustur, iyi gunlerdgiyersiniz insallah. Inanın bu guzel yorumunuz beni motive etti.Guzel sozleriniz icin cok tesekkurler...

Hatice Sahin dedi ki...

Zeynep: Tesekkurler canım, sevgiler.