13 Aralık 2010 Pazartesi

Kahverengi Etek


Kızıma diktiğim eteklerden bir tane daha. Bu modeli  daha önce  gri balık sırtı kumaşla yaptığım eteğin kalıbını kullanarak yaptım.


Önde tek  plikaşeli olan bu etek , 2009 yılı Kasım ayı  Burda Dergisinin 120 no'lu modelidir. Modeldeki cepleri  bu etekte kullanmadım.Diğer detaylarda değişiklik yapmadım. Basit ,sade bir o kadar da rahat bir etek oldu.

7 yorum:

ilknur oymak dedi ki...

kızınız çok şanslı güle güle gysin böyle bir kumaşla bende dar etek diktim çok agır duruyo

keskin makas dedi ki...

çok güzel olmuş.Kışın etek çok hoş duruyor.Altınada bi çizme oooohhhh ne güzel....

Hatice Sahin dedi ki...

İlknur oymak; Ben de böyle bir kızım olduğu için şanslıyım.Eminim ki sizin eteginiz de güzel olmuştur. Güzel sözleriniz için teşekkürler.

vintageduygular dedi ki...

Cok güzel olmus,ellerinize saglik.

Hatice Sahin dedi ki...

Keskin makas;Doğru söylüyorsun canım teşekkürler.

Vintage Duygular; Çok teşekkürler.

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

Çok güzel. Kızın güle güle giyer dilerim. Dikişlerini zevkle takip ediyorum. Ben de dikişsever bir kadın olarak, zaman zaman tembellik yapıp yapıp, zaman zaman ortaya yeniden çıkıyorum. Bu aralar sadece eş dostun bloğunu geziyorum. Sizlerin güzel işleri beni de dürtüklüyor ama yeterli enerjim yok. Evdeki kumaş miktarım ise enerjimle ters orantılı olarak artmaya devam ediyor:) Sevgiler..

Hatice Sahin dedi ki...

Nurtenbegendi.blogspot.com ;Teşekkür ederim. Blogumu takip etmeniz beni çok mutlu ediyor.Ben de ara sıra dikiş dikmiyorum.Sanırım ben arada nakış,takı ya da farklı şeyler yaparak dikkatimi dagıtıyorum.Böylece sıkılmaya vakit bulamıyorum.Eminim çok yakın bir zaman da siz de güzel çalışmalarla aramıza döneceksiniz.Sevgiler.