27 Haziran 2012 Çarşamba

Çalışma Odası-Tadilat

Evet arkadaşlar, bu sefer de çalışma odamın mobilyalarını ve düzenini sizlerle paylaşayım dedim.Kapı girişindeki duvara boydan boya dolap yapıldı. (Uğur Mobilya & Dekorasyon  çalışıyor)Ne yalan söyleyim içi sadece kumaş doldu yine de yetmedi. Kalanlar çekyat altına girdi.
Odadaki en güzel kısım masam.Görüldüğü üzere 100*150 boyundaki masamın ön tarafında raflar var. Daha dikiş dikmeye başlamadım ama benim  bu masa da neler yapabileceğimi zaman gösterecek.
Masanın iç kısmında da çekmeceler var. Bunların içi de malzeme dolu arkadaşlar. (kalemler ,not kağıtları ,toplu iğne ,fırçalar gibi)

Çekmece yanındaki boşluk malzemelerle dolduruldu.Bu arada farkettim ki çok malzeme biriktirmişim.
Bütün  eski yeni Burda dergilerim de masanın önündeki raflar da yerini buldu. Diğer roman, resim ve dikişle ilgili kitaplarım diğer kitaplıkta yerlerini aldılar.Bu oda da daha yapılacak iş var. Koltuk ve sandalyemin daha kaplanma işi var. Nakış ile ilgili kalıplarımın düzenlenmesi gerekiyor. Kısacası ufak tefek ince işler var.Her ne kadar yerleşmiş gibi görünsem de daha çok iş var çooook . Ben bunun da altından kalkacağım. 





7 yorum:

ANTİGONE dedi ki...

harika görünüyor, eminim keyifle güzel şeyler üreteceksin bu güzel odada. benim de hayalim böyle bembeyaz, raflar, çekmecelerle dolu bir çalışma odası. kendi evimize geçince inşallah!

Hatice Sahin dedi ki...

Teşekkür ederim. Amin arkadaşım,daha güzelini kendi evinizde yaşamak nasip olur inşallah.Sevgiler.

mor atölye dedi ki...

benimde planlarım var:)) hatta salon ile ilgili olanları tamamladım sıra çalışma odasında, bir süre sonra hepsini paylaşacağım... Bayıldım bu odaya yalnız. Muhteşem şeyler üretileceği kesin:))

Bak Bu Harika dedi ki...

Çok hoş olmuş. İyi günlerde keyifle çalışın.

Görüşmek üzere

www.bakbuharika.blogspot.com
http://www.facebook.com/harikadekorasyon

Ayten dedi ki...

Hayırlı olsun...İyi çalışmalar.:)))

Nedret dedi ki...

Ne kadar güzel olmuş pırıl pırıl. Güle güle oturun, seve seve çok güzel şeyler dikin inşallah:)

koltuk takımı dedi ki...

Güzel olmuş, bizede böyle bir ortam lazım. Koltuk üzerlerinde harap olduk :)