28 Mart 2012 Çarşamba

Yesil Etek

Biliyorsunuz geçenlerde bu kumaştan elbise dikmiiştim. Kumaş artınca baktım ki dar bir etek dikecek kadar, hemen etek dikiverdim.

Bu eteği daha önce bir kez daha dikmiştim.Minik fiyonk detaylı mantonun kumaşıyla da yapmıştım. Güzel ve rahat model.Modelin tüm özelliği penslerinin dikey değil de yatay oluşudur.

Umarım bu çalışmamı da beğenirsiniz?

16 Mart 2012 Cuma

Yünlü Yeşil Kumaştan Elbise


Bu elbiseyi dikeli iki hafta oldu. Manken üzerinde resimleri çektim ama gözüme güzel görünmedi. Kızımın kıyafeti giymesini bekledim.Bu yüzden post gecikti.

Model düşük kollu, kayık yaka ve büyük cepleri olan bir elbise. Burda Dergisinde yazlık kumaşa uygulanmış ama ben tam tersi yünlü bir kumaşa çalıştım. Bence gayette güzel oldu. Dilşat rahat ve kullanışlı olduğunu söyledi.

 

Bu sefer elbisenin dikiminde zorlanılan bölüm olan kol altını dikişini gösteren resimleri de yayınladım.Umarım işinize yarar.

5 Mart 2012 Pazartesi

Simdi Ne ile Ugrasıyorum ?


Bu aralar harıl harıl çalışıyorum. Neler mi yapıyorum? 2 elbise , 1 kısa kaban ve yukarıda  görülen renkli  beyaz iş çalışmasını yapıyorum.
 

Bütün bunları nasıl yaptığıma gelince ,inanın ben de şaşırıyorum.Kısaca kafama göre takılıyorum.Ama nakış kısmına  gelince ,yorgun olduğumda yapıyorum ,dinleniyorum.Hele renkli olanlar beni daha mutlu ediyor.Neyse kabanın astarını dikmeliyim.