1 Ağustos 2013 Perşembe

Kamuflaj Bluz

Havalar her ne kadar dikiş dikmeye müsait değilse de ben yine de dikiş dikmeye devam ediyorum.Boş oturmayı sevmiyorum. Sokakta değilsem mutlaka dikiş dikerek zamanı değerlendiriyorum.Bu bluzumu da kızıma diktiğim gömlekten artan kumaştan kendime dikerek değerlendirdim.Kızıma diktiğim bluz (38beden )kalıpları kullanarak yaptım .Dikerken yandan biraz genişlettim.Önden başımın geçmesi için açıklık bıraktım.Minik bir yarım kol taktım. Kamuflaj olurda apolet olmaz mı? Onu da koyunca tamamdır.
 
 
 
 


5 yorum:

Miray dedi ki...

Çok güzel olmuş, apoletlere bayıldım...Ellerinize sağlık.

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

Çok güzel olmuş komutanım:) Ellerinize sağlık. Ben lisede sırf asker olmak için o senelerde sanırım yenice açılmış olan Gülhane'nin hemşirelik bölümünü yazmıştım. Gerçi puanı düşük olduğu için en alttaydı, hesabım tutmadı. Tutsaydı şimdi çakı gibi albaydım, bilemedin yarbay:))

Fatosca Tadlar dedi ki...

Merhabalar,
Bloğunuzu yeni keşfettim ve çok beğendim. Emeklerinize sağlık çok güzel olmuş...
Bu arada sizi izlemeye aldım, bana da beklerim.
http://fatoscatadlar.blogspot.com/
Güzel paylaşımlarda görüşmek dileğiyle,
İzmir'den kucak dolusu sevgiler...

Modavesaire dedi ki...

yine çok hoş olmuş ellerinize sağlık. bu arada bloğumdaki yayın sorunundan dolayı yeni bir blog açtım.
modavesaireburcu.blogspot.com yeni adresim. orda yazılarım okuma listelerine düşecek inşallah :) takip ederseniz çok sevinirim:)

Meşgul Anne dedi ki...

Blogunuzu yeni keşfettim.Çok güzel şeyler dikmişsiniz. Kızınız çok şanslı. Ellerinize sağlık.Sizin kamuflaj desenli bluzunuz da süper olmuş.