17 Ocak 2013 Perşembe

Suni Deri Yelek

Suni deriyi pazarda bulup almıştım. Leopar desenli pantolonun biye ve fileto cebinde kullanmıştım.Öylece duruyordu.Burda dergilerini karıştırırken gördüğüm modeli bu suni deride kullanmak istedim.


Görüldüğü gibi dikildi ve kızım tarafından resimlendi.
Çok kolay ve pratik bir çalışma oldu. Çünkü sadece omuz ve ense dikişi ile tamamlandı. Tüm kenarları sadece düzgün keserek bıraktım.Yaptığım tek değişiklik boyunu kısa yapmak oldu.2012/4 sayısında ki 101 no'lu model.

Sonucu sizlerde beğendiniz mi?

5 yorum:

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

Çok çok güzel olmuş. Aslında dergideki bu yeleği hatırlıyorum da, ben bir şeye benzetememiştim. Ama sizinki çok nefis olmuş. Kızınız da çok güzel taşıyor.Güle güle giysin.

Hatice Sahin dedi ki...

nurtenbegendi.blogspot.com;Çok teşekkür ederim.

suhuba dedi ki...

Tek kelime süper olmuş. Bayıldım. Harika bir göz...

Unknown dedi ki...

"dikiş dersi"nin takipçisiyim. Sizi ilik cep dikişini ararken dikkatimi çektiniz ve şöyle bir tur attım bloğunuzda ama bloğunuzdan ayrılamadım hayran kaldım. 10 parmağınızda 10 marifet ve hepsi de ayrı ayrı özen, dikkat, çok büyük sabır gerektiren işler. Sizi kutluyorum. bende telkırmadan tutunda (şimdi dikişe sardım) bir çok konuda kurslara gidip boş durmayanlardanım ama siz... dicek kelime bulamıyorum. Allah nazarladan saklasın ve size güç versin sizi devamla takip edeceğim hiç kuşkunuz olmasın. Betül AKSOY

Hatice Sahin dedi ki...

Suhuba; Çok teşekkür ederim.

Betül Aksoy; Ne kadar güzel sözler bunlar. Sizlerden böyle övgüler duyduğum zaman çok mutlu oluyorum. Ben de sizin bloğunuza baktım. Sizin de ellerinize sağlık.Çok teşekkür ederim.